Voordelen

Het gebruik van IKondersteun.nl brengt verschillende voordelen met zich mee. Onze slimme incassoformulieren nemen extra werk voor u uit handen. Een aantal van onze voordelen:

Gemakkelijk incassoformulieren maken

Dankzij onze ingenieuze beheeromgeving, kunt u gemakkelijk uw eigen online incassoformulier maken. Hier heeft u de controle over alle teksten, vragen, velden en mailings van het formulier. Mist u een functie of mogelijkheid? Laat het ons weten! Meestal worden deze dan binnen enkele dagen voor u gerealiseerd.

Aangepaste branding

U kunt uw incassoformulier eenvoudig aanpassen aan uw huisstijl. U kan heel makkelijk de vormgeving van uw incassoformulier aanpassen. U kunt uw eigen logo en bedrijfsnaam toevoegen. Eventueel kunt u zelfs de hele layout van het formulier compleet laten veranderen. Het is ook mogelijk om de formulier-URL aan te passen.

Meten is weten

De online incassoformulieren zijn volledig te integreren met Facebook en Google Analytics. Alle stappen die uw potentiële giftgevers doorlopen zijn te volgen. Hierdoor kunt u exact weten wat het netto resultaat is van uw online campagnes. Heeft u weinig kennis van online marketing? Geen probleem, ons team met online marketing experts helpen u graag.

Alle banken

U kunt betalen met de volgende banken: http://www.ideal.nl/img/icon_abn.gif   http://www.ideal.nl/img/icon_asn.gif    http://www.ideal.nl/img/icon_deutschebank.gif     http://www.ideal.nl/img/icon_frieslandbank.gif   http://www.ideal.nl/img/icon_ing.gif   http://www.ideal.nl/img/icon_knab.gif   http://www.ideal.nl/img/icon_rabobank.gif   http://www.ideal.nl/img/icon_rbs.gif   http://www.ideal.nl/img/icon_sns.gif   http://www.ideal.nl/img/icon_triodos.gif   http://www.ideal.nl/img/icon_vanLanschot.gif

SEPA klaar

Het formulier is volledig SEPA klaar (zo vinden wij). Door onze unieke terugkoppelingsfunctie krijgt u een 100% garantie dat iemand is wie hij zegt te zijn.

Online marketing

Uw online formulier is volledig inzetbaar in online marketing campagnes. U kunt gegevens meten van de meeste analyse software waaronder Analytics en Facebook. Door de juiste terugkoppeling, weet u of uw campanges wel of niet succesvol zijn. Onze adviseurs kunnen u ondersteunen in uw campagnes.

Beheer uw giftgevers

U kunt online een overzicht krijgen van uw gifgevers. U kunt zien of ze eenmalig, per maand, per kwartaal, per jaar een gift willen geven en of ze bijv. een nieuwsbrief willen ontvangen of gebeld willen worden. Daarnaast kunnen u via Excel of PDF een export maken. Op verzoek is een koppeling met online fondswervingssystemen en of boekhoudpakketten mogelijk. Voor de ontwikkeling van deze op maat modules rekenen wij kosten.

Geschikt voor iPad, iPhone en Android

Ons incassosysteem is getest op devices als iPad, iPhone, en op de Samsung tabblets.

Direct fondsen werven

Start direct met fondsen werven door met één handige URL uw koppeling op te nemen in e-mails, op websites, in Twitter, op Facebook en meer.